Film

Steeds vaker is een bedrijfsfilm onderdeel van de communicatiemix van bedrijven. Maar de ene bedrijfsfilm is de andere niet. Pulles & Pulles verzorgt presentatie-, bedrijfs- en profielfilms die opvallen in het woud aan bestaande films. Met speciale concepten als DocuCom, personeelspresentaties, maar ook met totale reportages en bijzondere interpretaties van uw organisatie, kunnen we altijd de juiste snaar raken: voor u en voor uw doelgroep.

Pulles & Pulles
Pulles & Pulles
Pulles & Pulles
Pulles & Pulles
Pulles & Pulles
Pulles & Pulles
Pulles & Pulles
Pulles & Pulles

Het filmteam van Pulles & Pulles

Jeroen Pulles Fotograaf en Reclamemaker in Waalwijk en de Langstraat

Jeroen

Fotograaf - Art director Meer over Jeroen

Jeroen

Fotograaf - Art director - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2001

Jeroen is trots op Pulles & Pulles als familiebedrijf, 40 jaar bedrijfsgeschiedenis en tweede generatie ondernemers. Als fotograaf en vormgever mag hij bepalen wat andere mensen zien, ervaren, voelen, enzovoort en dat blijft prikkelen en inspireren. Daarbij doen we nooit concessies op kwaliteit en de middelen die we inzetten. Geen gepruts in de studio met kleinbeeldcamera's en Chinees flitslicht, maar state of the art middenformaatcamera's en Zwitsers precisiewerk voor de flash. Op locatie een topcamera in de hand, of op statief voor topkwaliteit film en kleinbeeldfotografie.

De kunst van het mooie neemt hij ook mee naar huis. Zijn hart gaat sneller kloppen van zijn auto, drumstel en van veel dingen die normaal voor je worden als vormgever en fotograaf. Hij ontdekt graag, is graag in beweging om zo veel mogelijk te zien. Landschappelijk, kunst, architectuur, cultuur, muziek, gastronomie en natuurlijk ook beeld vastleggen.

Weten wat Jeroen allemaal interesseert? Een breder beeld van Jeroen krijg je op de socials
Jules Pulles Tekstschrijver en Reclamemaker uit Tilburg maar werkzaam in Waalwijk en de Langstraat

Jules

tekst en concept Meer over Jules

Jules

tekst en concept - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2014

Rustig, maar gedreven. Analyserend en taalkundig sterk. Daarin herken je Jules. Zijn conceptmatige en tekstuele expertises zorgen ervoor dat het plaatje van een full service reclamebureau compleet is. Snel iets geregeld hebben bij Pulles & Pulles: vraag dan naar Jules. Naast de expertise van tekst brengt Jules ook punctualiteit, conceptmatige creativiteit, bedrijfshond Rakker en kennis in. Hij geniet van complexere klussen, waarin een hele huisstijl of campagne wordt ontwikkeld. Daar legt hij de verbanden, bewaakt de rode draad en zorgt ervoor dat iedereen naar een mooi resultaat werkt. Daar put hij energie uit.

Weten wat Jules allemaal interesseert? Een breder beeld van Jules krijg je op de socials
Giedo Mommersteeg uit 's-Hertogenbosch is vormgever en werkt voor klanten uit Waalwijk en omstreken

Giedo

Vormgever Meer over Giedo

Giedo

Vormgever - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2017

Giedo is een creatieveling die niet stilzit en van alles wil en doet. Naast zijn passie voor design is Giedo in zijn vrije tijd ook bezig met het ‘spelen’ met verf. Dit kan dan zowel op een muur als op een canvas. Daarnaast heeft Giedo een kleine voorliefde voor sneakers en het kan dan ook zomaar zijn dat er elke dag wat anders aan zijn voeten zit.

Bekijk ook de andere expertises van Pulles & Pulles