Fotografie

naar overzicht

Studiofotografie

schans-1200x800 schans-1200x800

Bier op wielen is een uniek concept, waarbij een vintage aanhanger is omgetoverd tot een ware bar, die op iedere locatie op zijn recht komt. Dit concept heeft vanzelfsprekend een eigen website waarin de aanhanger uitmuntend in beeld is gezet door middel van de studiofotografie van Studio Piet Pulles. De oorsprong van ons bedrijf ligt in de studiofotografie en die expertise is in de afgelopen 40 jaar geheel geperfectioneerd.

Bier op Wielen kende de studiofotografie van Studio Piet Pulles al van eerdere projecten waarin glazen bier tot in de perfectie werden vastgelegd. Zodoende was de weg naar Waalwijk snel gevonden bij het beelden in de markt zetten van dit nieuwe concept. De bijzondere uitdaging was om de bierkar zodanig te fotograferen, dat deze in ieder landschap terug kon komen. Door gebruik te maken van studiofotografie kon het beeld makkelijk vrijstaand gezet worden en later gemonteerd worden in ieder gewenst landschap. Het resultaat mag er zijn, al zeggen we dat zelf.

Zelf ook geïnteresseerd in studiofotografie die uw product helemaal tot zijn recht laat komen? Neem eens contactmet ons op en we nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bekijk ook de andere expertises van Pulles & Pulles