Het team van Pulles & Pulles

Ons bruisend team begint elke dag opnieuw fris en energiek aan nieuwe uitdagingen. We zijn enthousiast over Pulles & Pulles en onze opdrachtgevers. Deze energie brengen we over in dat wat we maken en werkt aanstekelijk. Onze energie zorgt voor onconventionele en verrassende producten en ideeën van vaklui bij uitstek. Maak hier kennis met hen!

Jeroen Pulles Fotograaf en Reclamemaker in Waalwijk en de Langstraat

Jeroen

Fotograaf - Art director Meer over Jeroen

Jeroen

Fotograaf - Art director - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2001

Jeroen is trots op Pulles & Pulles als familiebedrijf, 40 jaar bedrijfsgeschiedenis en tweede generatie ondernemers. Als fotograaf en vormgever mag hij bepalen wat andere mensen zien, ervaren, voelen, enzovoort en dat blijft prikkelen en inspireren. Daarbij doen we nooit concessies op kwaliteit en de middelen die we inzetten. Geen gepruts in de studio met kleinbeeldcamera's en Chinees flitslicht, maar state of the art middenformaatcamera's en Zwitsers precisiewerk voor de flash. Op locatie een topcamera in de hand, of op statief voor topkwaliteit film en kleinbeeldfotografie.

De kunst van het mooie neemt hij ook mee naar huis. Zijn hart gaat sneller kloppen van zijn auto, drumstel en van veel dingen die normaal voor je worden als vormgever en fotograaf. Hij ontdekt graag, is graag in beweging om zo veel mogelijk te zien. Landschappelijk, kunst, architectuur, cultuur, muziek, gastronomie en natuurlijk ook beeld vastleggen.

Weten wat Jeroen allemaal interesseert? Een breder beeld van Jeroen krijg je op de socials
Jules Pulles Tekstschrijver en Reclamemaker uit Tilburg maar werkzaam in Waalwijk en de Langstraat

Jules

tekst en concept Meer over Jules

Jules

tekst en concept - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2014

Rustig, maar gedreven. Analyserend en taalkundig sterk. Daarin herken je Jules. Zijn conceptmatige en tekstuele expertises zorgen ervoor dat het plaatje van een full service reclamebureau compleet is. Snel iets geregeld hebben bij Pulles & Pulles: vraag dan naar Jules. Naast de expertise van tekst brengt Jules ook punctualiteit, conceptmatige creativiteit, bedrijfshond Rakker en kennis in. Hij geniet van complexere klussen, waarin een hele huisstijl of campagne wordt ontwikkeld. Daar legt hij de verbanden, bewaakt de rode draad en zorgt ervoor dat iedereen naar een mooi resultaat werkt. Daar put hij energie uit.

Weten wat Jules allemaal interesseert? Een breder beeld van Jules krijg je op de socials
Arlette van Eck Fotograaf bij Pulles & Pulles komt uit Oudenbosch, werkt veel in Waalwijk en Noord-Brabant

Arlette

Fotografe Meer over Arlette

Arlette

Fotografe - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2015

Voormalig stagiaire Arlette is een alleskunner. Met haar fotografieskills heeft ze indruk gemaakt en ze mocht blijven, ook haar interesse in vormgeving is niet onopgemerkt gebleven en Arlette is inzetbaar als echte all-rounder, maar echt gelukkig is ze pas als ze met de cameratas op pad mag en wat van de wereld kan zien.

Mike van Eijnatten, Studiofotograaf uit Oosterhout

Mike

Fotograaf Meer over Mike

Mike

Fotograaf - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2018
Giedo Mommersteeg uit 's-Hertogenbosch is vormgever en werkt voor klanten uit Waalwijk en omstreken

Giedo

Vormgever Meer over Giedo

Giedo

Vormgever - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2017

Giedo is een creatieveling die niet stilzit en van alles wil en doet. Naast zijn passie voor design is Giedo in zijn vrije tijd ook bezig met het ‘spelen’ met verf. Dit kan dan zowel op een muur als op een canvas. Daarnaast heeft Giedo een kleine voorliefde voor sneakers en het kan dan ook zomaar zijn dat er elke dag wat anders aan zijn voeten zit.

Larissa Linden uit Tilburg is vormgever bij Pulles & Pulles haar specialisme mode en horeca

Larissa

Vormgever Meer over Larissa

Larissa

Vormgever - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2019
72913_00045 kopiëren

Jacco

Vormgever Meer over Jacco

Jacco

Vormgever - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2019
Tamara Bours uit Dongen is stagiaire voor het vak reclamevormgeving

Tamara

Vormgever i.o. Meer over Tamara

Tamara

Vormgever i.o. - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2019
IMG_6343 kopiëren

Leo

Studiokat Meer over Leo

Leo

Studiokat - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2019

De studiopoes, muizenjager, werkafleider, spinner, slaper. De Britse Korthaar van Jeroen is een frequente bezoeker van de studio; Voor de gezelligheid en de sociale coherentie.

Bekijk de expertises van Pulles & Pulles