Het team van Pulles & Pulles

Ons bruisend team begint elke dag opnieuw fris en energiek aan nieuwe uitdagingen. We zijn enthousiast over Pulles & Pulles en onze opdrachtgevers. Deze energie brengen we over in dat wat we maken en werkt aanstekelijk. Onze energie zorgt voor onconventionele en verrassende producten en ideeën van vaklui bij uitstek. Maak hier kennis met hen!

Jeroen

Jeroen

Fotograaf - Art director Meer over Jeroen

Jeroen

Fotograaf - Art director - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2001

Jeroen is trots op Pulles & Pulles als familiebedrijf, 40 jaar bedrijfsgeschiedenis en tweede generatie ondernemers. Als fotograaf en vormgever mag hij bepalen wat andere mensen zien, ervaren, voelen, enzovoort en dat blijft prikkelen en inspireren. Daarbij doen we nooit concessies op kwaliteit en de middelen die we inzetten. Geen gepruts in de studio met kleinbeeldcamera's en Chinees flitslicht, maar state of the art middenformaatcamera's en Zwitsers precisiewerk voor de flash. Op locatie een topcamera in de hand, of op statief voor topkwaliteit film en kleinbeeldfotografie.

De kunst van het mooie neemt hij ook mee naar huis. Zijn hart gaat sneller kloppen van zijn auto, drumstel en van veel dingen die normaal voor je worden als vormgever en fotograaf. Hij ontdekt graag, is graag in beweging om zo veel mogelijk te zien. Landschappelijk, kunst, architectuur, cultuur, muziek, gastronomie en natuurlijk ook beeld vastleggen.

Weten wat Jeroen allemaal interesseert? Een breder beeld van Jeroen krijg je op de socials
_DEL8322_1 vierkant

Jules

tekst en concept Meer over Jules

Jules

tekst en concept - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2014

Rustig, maar gedreven. Analyserend en taalkundig sterk. Daarin herken je Jules. Zijn conceptmatige en tekstuele expertises zorgen ervoor dat het plaatje van een full service reclamebureau compleet is. Snel iets geregeld hebben bij Pulles & Pulles: vraag dan naar Jules. Naast de expertise van tekst brengt Jules ook punctualiteit, conceptmatige creativiteit, bedrijfshond Rakker en kennis in. Hij geniet van complexere klussen, waarin een hele huisstijl of campagne wordt ontwikkeld. Daar legt hij de verbanden, bewaakt de rode draad en zorgt ervoor dat iedereen naar een mooi resultaat werkt. Daar put hij energie uit.

Weten wat Jules allemaal interesseert? Een breder beeld van Jules krijg je op de socials
_DEL2862

Arlette

Fotografe Meer over Arlette

Arlette

Fotografe - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2015

Voormalig stagiaire Arlette is een alleskunner. Met haar fotografieskills heeft ze indruk gemaakt en ze mocht blijven, ook haar interesse in vormgeving is niet onopgemerkt gebleven en Arlette is inzetbaar als echte all-rounder, maar echt gelukkig is ze pas als ze met de cameratas op pad mag en wat van de wereld kan zien.

_PUL0247

Mike

Fotograaf Meer over Mike

Mike

Fotograaf - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2018
Giedo Mommersteeg

Giedo

dtp'er Meer over Giedo

Giedo

dtp'er - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2017

Giedo is een creatieveling die niet stilzit en van alles wil en doet. Naast zijn passie voor design is Giedo in zijn vrije tijd ook bezig met het ‘spelen’ met verf. Dit kan dan zowel op een muur als op een canvas. Daarnaast heeft Giedo een kleine voorliefde voor sneakers en het kan dan ook zomaar zijn dat er elke dag wat anders aan zijn voeten zit.

Piet

Piet

Fotograaf Meer over Piet

Piet

Fotograaf - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 1974

Piet Pulles noemt zich geen kunstenaar, maar ambachtsman. Maar dan wel één met heel veel creativiteit in zich. En nog steeds met heel veel drive om in de studio de ideale plaat vast te leggen. Stilzitten doet hij daarom niet, hij is fotograaf en nestor. Ook een beetje klusjesman en ambassadeur. Handig met licht en camera, kan problemen en uitdagingen goed aan. Op creatief vlak bewijst Piet nog altijd zijn meerwaarde en zo lang hij het leuk vindt en de prestaties navenant zijn, staat hij als vanouds graag in de studio om de beste foto’s te maken.

Weten wat Piet allemaal interesseert? Een breder beeld van Piet krijg je op de socials
_PUL0257

Thomas

Vormgever i.o. Meer over Thomas

Thomas

Vormgever i.o. - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2018
_PUL0236

Alyssia

Fotografe i.o. Meer over Alyssia

Alyssia

Fotografe i.o. - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2018

Bekijk de expertises van Pulles & Pulles