Full service creatieve studio's

Vacature creatief dtp'er

72341 PP Vacature beeld DTPer

Vacature creatieve dtp'er

Let’s grow business is ons devies. En juist door die groei heeft Pulles & Pulles plaats voor een…

Creatieve dtp’er (24 uur)

Jouw profiel

Mooie dingen maken is gaaf. En als opdrachtgevers die mooie dingen omarmen en ze ook nog effectief zijn, dan is dat nog veel vetter. Jij hebt het in je om dat waar te maken. Jij weet wat er nodig is om bestaande huisstijlen en ontwerpen in hun bestaande kracht verder uit te werken in allerlei reclamemiddelen. Sterker nog: daar haal jij je energie uit. Je eigenwijsheid gebruik je om je vormgeefcollega’s scherp te houden. Je collega is het niet eens met je? Ook daar kun je goed tegen. Bovenal laat je ieder dag zien dat je je als een vis in het water voelt binnen je vak en heb je de ambitie je te ontwikkelen tot rasechte vormgever. Bovendien schrik je er niet voor terug in te stappen in een periode waarin het gaspedaal vol wordt ingetrapt. Een uitbreiding van het aantal uren is in de toekomst dan ook zeker niet ondenkbaar.

Ons profiel
Zeven creatieve geesten met elk hun eigen expertise. Samen geven we MKB-bedrijven in de regio De Langstraat een eigen gezicht en tillen we hun uitstraling naar een hoger plan. Dat is reclamebureau Pulles & Pulles. Onderscheidende ontwerpen, frisse websites, bijzondere foto’s en messcherpe teksten in de som der delen of afzonderlijk van elkaar. We maken mooie dingen en krijgen daar zelf de energie van om te groeien in alles wat we doen. Na een bijzondere periode, waarin we ons familiebedrijf nieuw elan hebben gegeven, gaan we er nu vol voor onze naam definitief te vestigen in de reclamewereld. Daarom breiden we ons team graag uit met een nieuwe frisse geest, die een grapje kan waarderen, niet op haar (of zijn…) mondje is gevallen, maar ook kan doorbijten als het moet. Want in die sfeer gedijt ons team het best.

Functie-eisen
- Je bent gewend om te werken op de Mac;
- Kennis van InDesign en Illustrator is een must;
- Je beschikt over mbo/hbo-denk- en werkniveau en hebt een opleiding gevolgd op het gebied van reclamevormgeving/grafisch vormgever;
- Je hebt affiniteit met zowel offline als online media;
- Je bent beschikbaar op korte termijn;
- Je weet de juiste balans te vinden tussen formeel en informeel;
- Je bent voornemens mee te bouwen aan de groei van het bedrijf;
- Aantoonbare ervaring en beheersing van Première Pro en Sketch zijn een pre.


Meer informatie
Wil je meer weten over of reageren op deze vacature, mail dan of bel ons via 0416560023. Sollicitaties kun je richten aan Jules Pulles. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk de expertises van Pulles & Pulles