Full service creatieve studio's

Vacature I

CREATIEF FOTOGRAAF / BEELDBEWERKER (24 uur)

Pulles & Pulles Reclame en Beeld heeft per juli 2018 ruimte voor een enthousiaste allround, creatieve fotograaf met affiniteit voor film en videomontage. In ons groeiende reclamebedrijf gaan statisch en dynamisch beeld hand in hand met creatieve ontwerpen en overtuigende teksten. De ontwikkelingen in de branche gaan hard, waardoor multifunctionele creatievelingen een streepje voor hebben. De ene dag staat bol van de fotografiewerkzaamheden, waar de volgende dag beeldbewerking en video een belangrijkere rol spelen. Heb jij het in je om snel te schakelen tussen deze disciplines, is fotografie en beeldbewerking je op het lijf geschreven en ligt je hart bij het maken van aansprekend beeld? Dan ben je misschien wel de juiste persoon om bij te dragen aan onze verdere groei.

Als creatief allround fotograaf zullen je werkzaamheden in eerste instantie vooral bestaan uit het optimaliseren en bewerken van de fotografie van onze reportage- en studiofotografen. Daar waar passend zetten we je ook graag in om zelf te fotograferen. Vanzelfsprekend vinden er zo nu en dan ook reportages in de avonduren en weekends plaats. Bovendien zal het geregeld voorkomen dat we je vragen je talenten op het gebied van videomontage en film in te zetten. Flexibiliteit in deze werkzaamheden zijn een must, evenals enthousiasme en passie voor creatief beeld.

Pulles en Pulles verzorgt reclame, communicatie en fotografie voor de zakelijke markt en publieke sector. Wij zorgen met onze communicatie-oplossingen ervoor dat onze opdrachtgevers beeldbepalend zijn in hun branche en de energie krijgen om te groeien. Door professioneel, vooraanstaand en zelf vervaardigd beeld te combineren met verrassende ontwerpen en doelgroepgerichte teksten, leveren wij creatieve uitingen voor het complete MKB en de publieke sector.

Functie-eisen

- een mbo-opleiding in een relevante richting
- een creatieve geest, die ook praktisch en volgens kaders kan werken
- flexibele opstelling bij het sporadisch werken in de avonduren en weekeinden
- beschikbaar voor 24 uur per week vanaf juli 2018
- bekend met de programma’s: Adobe Photoshop, Bridge, Lightroom en aanverwante programma’s voor - bijv. 360° montage en videomontage.

Ons aanbod

- Werken in een volledig uitgeruste fotostudio en reclamestudio - Beloning op basis van de CAO Grafimedia
- Een gezellige gezamenlijke dagelijkse lunch
- Mogelijkheden tot doorgroei en ontwikkeling

- Een knuffel van bedrijfshond Rakker

Solliciteren of meer informatie

Stuur je motivatie en cv vóór 28 mei naar info@pullespulles.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Jeroen en Jules Pulles, beiden te bereiken onder telefoonnummer 0416-56 00 23.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Fotografie 2018 socials

Bekijk de expertises van Pulles & Pulles