Full service creatieve studio's

Vacature II

STUDIOFOTOGRAAF (24 uur)

Pulles & Pulles Reclame en Beeld heeft per juli 2018 ruimte voor een enthousiaste allround studiofotograaf, die er ook niet voor terugdeinst zo nu en dan beeldbewerking op te pakken of een reportage te schieten. De ontwikkelingen in de branche gaan hard, waardoor multifunctionele creatievelingen een streepje voor hebben. Want hoewel je voornamelijk aan de slag bent in onze fotostudio, kan het voorkomen dat we je ook vragen de beeldbewerking op je te nemen of buiten de deur met de camera aan de slag te gaan. Heb jij het in je om onze studiofotografie naar een nog hoger level te brengen, is fotografie en beeldbewerking je op het lijf geschreven en ligt je hart bij het maken van aansprekend en overtuigend studiobeeld? Dan ben je misschien wel de juiste persoon om bij te dragen aan onze verdere groei.

Als studiofotograaf zullen je werkzaamheden vooral bestaan uit het verzorgen van de fotografie rondom onze zeer diverse studio-opdrachten. Je kunt daar bij denken aan allerhande productfotografie, (eenvoudige) modeshoots en foodfotografie. Daar waar passend zetten we je ook graag in om zelf je beelden te bewerken. Enthousiasme en passie voor creatief beeld zijn absolute voorwaarde voor deze functie, evenals de wil om steeds beter te willen worden in je vak en daarmee het beeldniveau van Pulles & Pulles continu aan te scherpen.

Pulles en Pulles verzorgt reclame, communicatie en fotografie voor de zakelijke markt en publieke sector. Wij zorgen met onze communicatie-oplossingen ervoor dat onze opdrachtgevers beeldbepalend zijn in hun branche en de energie krijgen om te groeien. Door professioneel, vooraanstaand en zelf vervaardigd beeld te combineren met verrassende ontwerpen en doelgroepgerichte teksten, leveren wij creatieve uitingen voor het complete MKB en de publieke sector.

Functie-eisen

- een mbo-opleiding in een relevante richting
- een creatieve geest, die ook praktisch en gestructureerd te werk kan gaan
- beschikbaar voor 24 uur per week vanaf juli 2018
- bekend met fotograferen met middenformaatcamera, Adobe pakket (Photoshop, Lightroom, Bridge)

Ons aanbod

- Werken in een volledig uitgeruste fotostudio en reclamestudio - Beloning op basis van de CAO Grafimedia
- Een gezellige gezamenlijke dagelijkse lunch
- Mogelijkheden tot doorgroei en ontwikkeling

- Een knuffel van bedrijfshond Rakker

Solliciteren of meer informatie

Stuur je motivatie en cv vóór 28 mei naar info@pullespulles.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Jeroen en Jules Pulles, beiden te bereiken onder telefoonnummer 0416-56 00 23.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Fotografie 2018 socials2

Bekijk de expertises van Pulles & Pulles