0416-560023

info@pullespulles.nl

Fotostudio & Reclamebureau

VACATURE VORMGEVER RECLAME

Jouw profiel 

Mooie dingen maken is gaaf. En mooie dingen maken die opdrachtgevers blij maken en die effectief zijn, is helemaal vet. Jouw hart gaat sneller kloppen als je een logo mag ontwerpen of een hele huisstijl uit mag denken. En daarbij verlies je nooit uit het oog waar het om draait: de opdrachtgever, zijn branche en doelgroep. Als vormgever reclame weet je dus wat er nodig is om krachtige en oorspronkelijke ontwerpen te realiseren voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. En natuurlijk vind je het ook geen probleem bestaande ontwerpen door te ontwikkelen tot nieuwe, krachtige middelen. Kortom: je bent een rasechte reclamevormgever. Een vormgever die midden in ons team durft te staan, de lef heeft met volle overtuiging een onverwacht ontwerp te presenteren en die een lolletje kan waarderen.

Je schrikt er niet voor terug in te stappen in een periode waarin de koers voor de komende jaren verder wordt bepaald, mede door jouw inbreng. Een uitbreiding van het aantal uren is in de toekomst dan ook zeker niet ondenkbaar. Je ervaring is niet leidend, maar hetgeen je kunt laten zien en waarmee je ons kunt overtuigen staat voorop.

Ons profiel 

Onderscheidende ontwerpen, frisse websites, bijzondere foto’s en messcherpe teksten in de som der delen of afzonderlijk van elkaar. We maken mooie dingen en krijgen daar zelf de energie van om te groeien in alles wat we doen. Aan de vooravond van nieuwe stappen in ons bestaan, breiden we ons team graag uit met een nieuwe frisse geest, die een grapje kan waarderen, niet op zijn (of haar…) mondje is gevallen, maar ook kan doorbijten als het moet. Want in die sfeer gedijt ons team het best.

Functie-eisen 

– Kennis van de relevante Adobe-programma’s is een must
– Je beschikt over mbo+/hbo-denk- en werkniveau en hebt een opleiding gevolgd op het gebied van reclamevormgeving/grafisch vormgever
– Inlevingsvermogen in branches en doelstellingen van opdrachtgevers in het MKB
– Affiniteit met zowel offline als online media
– Je weet de juiste balans te vinden tussen formeel en informeel
– Enthousiast om mee te bouwen aan de groei van het bedrijf;

Meer informatie 

Wil je reageren op deze vacature, richt je sollicitatie met motivatiebrief en cv dan per mail aan Jules Pulles.  Vragen of meer informatie kun je telefonisch bij hem opvragen via 0416-560023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze expertises

Reclame Fotografie Film Animatie Tekst Vormgeving Website