0416-560023 info@pullespulles.nl
Fotostudio & Reclamebureau

VORMGEVING

U wilt laten zien wie u bent, de markt overdonderen, een beeldbepalende factor zijn in uw branche. Uw digitale imago en uw offline uitingen moeten samen één geheel vormen. Maar waar begint u? Wie kan ontwerp en vormgeving zo oppakken dat u er blij van wordt? En dat u ook nog eens opvalt in de markt? Wij pakken deze handschoen graag met u op. Aan de hand van uw verhaal en onze inzichten komen we tot vormgeving die raakt.

Oorspronkelijk

Passend

Doelgericht

LOGO

De basis van alle vormgeving rondom uw bedrijf. Het herkenbare uithangbord. Het liefst als icoon voor uw doelgroep of markt. Onze vormgevers werken samen met u aan de juiste ingrediënten voor logo. Welk verhaal moet het logo vertellen, waar liggen uw voorkeuren? Is het typografisch beeld passend of heeft u meer met een eigen beeldmerk. Samen met u komen we er altijd uit.

HUISSTIJL

Eenheid in uitstraling. Dat is met goede vormgeving te bereiken. Bovendien is het de basis van goede reclame en communicatie. Communiceren vanuit één stijl, een vormgeving die herkenbaar is en altijd volgens dezelfde uitgangspunten. We maken het u graag makkelijk door in het werk een huisstijlboek te creëren. Zo ontstaat uw eigen vormgeefbijbel.

WEBONTWERP

Online zichtbaarheid: moeten we daar nog een betoog voor houden of is het u wel duidelijk? Uw website is voor klanten, leveranciers en potentiële relaties het belangrijkste kennismakingskanaal. Die kennismaking wilt u natuurlijk prettig laten verlopen. Wij ontwerpen effectieve websites, afgestemd op het doel dat deze voor u moet dienen. Van een eenvoudige onepager tot een site met veel dynamiek. Naast de vormgeving, ontwikkelen we de sites ook in eigen huis. Daardoor

STATIONARY

Even er bij stilstaan, leert al snel dat je als organisatie best veel contactmomenten hebt met klanten en leveranciers. Briefpapier, visitekaartjes, offertes, mappen, enveloppen, digitale sjablonen: tezamen vormen ze uw stationary. Ook daar wil u eenheid in. Wij geven letterlijk vorm aan uw uitstraling en nemen daar uw stationary in mee.

SIGNING

Opvallen is opvallend goed te doen. Als u maar op de juiste plaats met de juiste middelen zichtbaar bent. In, op en rondom uw pand bijvoorbeeld. Of bij een vakbeurs, langs een drukbereden route, aan de rand van het juiste sportveld. Met de juiste siging bent u in ieder geval in beeld.

MAGAZINES

Tijdschriften uit de gratie? Helemaal niet! Want met een bedrijfsmagazine kunt u klanten binden, een ambassadeur van uw eigen organisatie creëren. Met de juiste vormgeving, bladformule en concept gaat u aan de haal met het gevoel van uw doelgroep. Effectief ingezet biedt een tijdschrift enorme mogelijkheden. Naast het leesplezier en het fysieke contactmoment met relaties, is het een uitermate geschikt middel om crossmediaal in te zetten. Ook, of juist vooral, als MKB-bedrijf.

BOEKEN

Overweegt u een eigen boek uit te geven. Heeft u een verhaal dat niemand onthouden mag worden? Of viert u een jubileum waarbij een aansprekende terugblik eigenlijk niet mag ontbreken? Met onze brede ervaring in redactiewerk (link naar tekst) en dtp komen we samen met u tot een prachtige uitgave.

Onze expertises

Reclame Fotografie Film Animatie Tekst Vormgeving Website