Fotografie

De bakermat van Pulles & Pulles ligt bij de fotografie. Wie in de wijde omgeving kent de naam Studio Piet Pulles, voorloper van ons mooie bedrijf, niet? Beeld speelt nog altijd een belangrijke rol in onze expertises. Met drie ervaren en kundige fotografen kunnen we uitstekend professioneel beeld verzorgen voor uw reclame- en communicatie-uitingen. We beschikken over een volledig uitgeruste fotostudio en alle materiaal om ook op locatie het beste uit een situatie te halen.

Pandfotografie Naber plastics vanaf een hoogwerker i.o.v. Bouwbedrijf Kleijngeld
Koeien_0020
Monshoe
Foodphotography van gerechten voor Oil and Vinegar
Kantoorinterieur van Dresz, fotografie i.o.v. ZO!Interieurprojecten
Karakterportret tegen zwart voor Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V
Productfoto met illustratie
67741_0037
schans-1200x800

Het fotografieteam van Pulles & Pulles

Jeroen Pulles Fotograaf en Reclamemaker in Waalwijk en de Langstraat

Jeroen

Fotograaf - Art director Meer over Jeroen

Jeroen

Fotograaf - Art director - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2001

Jeroen is trots op Pulles & Pulles als familiebedrijf, 40 jaar bedrijfsgeschiedenis en tweede generatie ondernemers. Als fotograaf en vormgever mag hij bepalen wat andere mensen zien, ervaren, voelen, enzovoort en dat blijft prikkelen en inspireren. Daarbij doen we nooit concessies op kwaliteit en de middelen die we inzetten. Geen gepruts in de studio met kleinbeeldcamera's en Chinees flitslicht, maar state of the art middenformaatcamera's en Zwitsers precisiewerk voor de flash. Op locatie een topcamera in de hand, of op statief voor topkwaliteit film en kleinbeeldfotografie.

De kunst van het mooie neemt hij ook mee naar huis. Zijn hart gaat sneller kloppen van zijn auto, drumstel en van veel dingen die normaal voor je worden als vormgever en fotograaf. Hij ontdekt graag, is graag in beweging om zo veel mogelijk te zien. Landschappelijk, kunst, architectuur, cultuur, muziek, gastronomie en natuurlijk ook beeld vastleggen.

Weten wat Jeroen allemaal interesseert? Een breder beeld van Jeroen krijg je op de socials
Arlette van Eck Fotograaf bij Pulles & Pulles komt uit Oudenbosch, werkt veel in Waalwijk en Noord-Brabant

Arlette

Fotografe Meer over Arlette

Arlette

Fotografe - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2015

Voormalig stagiaire Arlette is een alleskunner. Met haar fotografieskills heeft ze indruk gemaakt en ze mocht blijven, ook haar interesse in vormgeving is niet onopgemerkt gebleven en Arlette is inzetbaar als echte all-rounder, maar echt gelukkig is ze pas als ze met de cameratas op pad mag en wat van de wereld kan zien.

Mike van Eijnatten, Studiofotograaf uit Oosterhout

Mike

Fotograaf Meer over Mike

Mike

Fotograaf - Werkt bij Pulles & Pulles sinds 2018

Bekijk ook de andere expertises van Pulles & Pulles